Da, este cineva aici. Iti multumesc pentru relatare. Cunosc sentimentul de prezenta stranie langa tine si pot sa-ti confirm lucrul asta , anume ca nu ti se pare. Se spune ca orgonul alunga spiritele rele. Nu stiu daca e fantezie sau adevar, insa poti incerca. Poti incerca sa iti focusezi intentia pe a stabili un contact cu acea prezenta. Cel mai probabil se va revela in vis, asa a fost in cazul meu. Dupa ce s-a revelat , a disparut nu am mai simtit-o. Daca se intampla sa iti apara in vis, incearca sa-ti aduci aminte acolo sa o intrebi ce vrea. Daca simti ca este ostila, nu ca te sperie prezenta ei, ci ca e ostila, ca vrea sa te atace, ii poti spune ceva de genul "Lumina Divina sa izvorasca in tine" sau "Sunt Izvor de Lumina Divina, raspandesc Lumina Divina de jur imprejurul meu" . In cazul meu functioneaza mai mereu. Poate ca depinde si cat de mult realizezi acest lucru in sinea ta poate ca e direct proportional acest efect cu realizarea. Orice ar fi, nu renunta la a incerca sa afli ce vrea. Uneori entitatile incearca sa stabileasca o legatura cu cei care le percep prezenta, cu cei mai sensibili, asa ca nu poti sa traiesti toata viata cu frica. Odata si odata tot trebuie sa-ti infrunti frica, nu-i asa ? Si, nu te speria, in ultima instanta nu poti pati nimic.
Te astept cu noutati dupa ce vei fi incercat astea.