Cine sunt?

Povesteste intamplarea ta. Afla parerea si celorlalti!
Avatar utilizator
SAF
Moderator Global
Mesaje: 751
Membru din: 13 Feb 2011, 13:53
Contact:

Re: Cine sunt?

Mesaj de SAF » 04 Iul 2016, 19:13

Din experientele mele , cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da este sa iti ridici vibratia interioara. Asta iti deschide multe usi. Dedublarea, visele vii, lucide, sincronicitatile si telepatia tind sa se intensifice. Insa aici nu e treaba simpla, in sensul ca in primul rand trebuie sa "iti fie dat" sa faci asta, sa simti chemarea, pentru ca astfel vine de la sine, nu depui efort atunci cand inveti cum sa faci asta.
Multe persoane au venit pe aici , si nu doar aici, care erau entuziasmate de dedublare astrala sau voiau sa isi dezvolte anumite calitati "paranormale". Li se parea "cool" sa se decorporalizeze sau sa-si controleze visele si voiau sa se simta speciale facand astfel de lucruri. Numai ca e ca si cum ai incerca sa aprinzi un foc cu hartie umeda. Poate la inceput pare sa mearga , dar in timp dispare "chemarea" aia interioara , focul :), dorinta, si apare delasarea. In cazul meu a aparut delasarea cand incercam sa lucrez cu prana (qi-ul) . La inceput mi s-a parut ceva interesant, bine, am facut asta pentru mine nu pentru a ma lauda la cineva, am facut si niste experiente cu niste animale apoi usor usor , treptat, interesul a inceput sa dispara.
"Dacă puteţi fi complet în largul vostru cu faptul că nu ştiţi cine sunteţi, atunci ceea ce rămâne este ceea ce sunteţi."
"Secretul vieţii este să „mori înainte de a muri" şi să descoperi că nu există moarte."
"Chiar şi atunci când cerul este foarte acoperit de nori, Soarele tot nu dispare. El continuă să se afle acolo, de cealaltă parte a norilor."

Avatar utilizator
VitalWorld
Moderator Global
Mesaje: 245
Membru din: 21 Feb 2011, 21:52

Re: Cine sunt?

Mesaj de VitalWorld » 07 Oct 2016, 22:43

SAF - da un semn, nu te-am mai vazut.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator